Om mig

Mit navn er Christian og jeg er blogger. Jeg har startet denne blog for flere år siden, da jeg ønsker at udtrykke mig om de emner jeg er interesseret i og vil dele min viden omkring. Træning er en af mine helt store passioner og jeg har tidligere været meget inde i online spil i form af gambling.

Derfor er det passende at jeg har lavet denne blog så i kan følge med i mine holdninger og emner. Hvis i ønsker at kontakte mig, er i velkomne til at henvende jer på min kontakt mig side, eller tilmelder jer nyhedsbrevet og følge jer opdaterede der.

Hvem er jeg?

Mit fulde navn er Christian Hansen og jeg er vokset op i Rødovre. Jeg har boet det meste af mit liv i Rødovre og derfor findes størstedelen af min vennekreds der. Rødovre er en fin by, men har altid været for lille til mig. Derfor har jeg også boet i udlandet i 2 år. Jeg flyttede til London kort efter jeg afsluttede mit studie og fik arbejde derovre.

Jeg arbejdede for et mediebureau og stiftede for første gang kendskab med online journalistik. Det er i øvrigt derfor at nogle af mine blogposts er på engelsk og nogle er på dansk. Jeg elsker at mikse sproget lidt op.